Tulpenroute

Tulpenroute Noordoostpolder

19 april t/m 5 mei 2019 dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur

Beleef het voorjaar en ervaar de meest kleurrijke tulpenstreek van Nederland.


BLOEIEND & BOEIEND
In de Noordoostpolder vindt u de langste tulpenroute van het land. Deze is door de National Geografic uitgeroepen als één van s’werelds mooiste autoroutes.

Het uitzicht in de Noordoostpolder is buitengewoon. Om u de gelegenheid te geven zoveel mogelijk van deze kleuren pracht te genieten is er een bewegwijzerde tulpenroute (106 km)  In het  magazine staan boordevol uitjes met route kaart en informatie van verschillende activiteiten langs de route.

Dit magazine is te verkrijgen bij de Goldhoorn Gardens, Klutenweg 13, 8314 PB Bant.(op kaart nr. 58)

Klik op kaart om deze uit te printen. 

Tuinenroute langs 4 unieke Poldertuinen.

Tijdens de tulpenroute zijn er 4 exclusieve privé tuinen open waar duizenden tulpen en andere bollen in staan gecombineerd met vaste planten. Deze tuinen zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland. De tuinen staan op de Tulpenroute onder nummer 58,59,60 en 12  en ongeveer 7 km. uit elkaar.  Deze tuinen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Tuin van Lipkje Schat, Pegasushof, De Stekkentuin, Goldhoorn Gardens.

PICT5995

                                     “De Goldhoorn Gardens”
In de verrassende tuin van 4000m2 staan in het voorjaar duizenden bloembollen in combinatie met vaste planten. Elk jaar worden er weer vele bollen ingepland. Er is ook een tulpenpluk tuin aanwezig. De tuin is tijdens de tulpenroute elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Groepen altijd op afspraak. Voor een kopje koffie/thee of lunch kunt u bij ons terecht. (lunch op afspraak)