Tulpenroute

Tulpenroute Noordoostpolder

 van 10 april t/m 5 mei 2020 dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur

Beleef het voorjaar en ervaar de meest kleurrijke tulpenstreek van Nederland.


BLOEIEND & BOEIEND
In de Noordoostpolder vindt u de langste tulpenroute van het land. Deze is door de National Geografic uitgeroepen als één van s’werelds mooiste autoroutes.

Het uitzicht in de Noordoostpolder is buitengewoon. Om u de gelegenheid te geven zoveel mogelijk van deze kleuren pracht te genieten is er een bewegwijzerde tulpenroute (100 km) Dit kan per auto, fiets en te voet. De routes zijn ieder jaar anders, omdat we afhankelijk zijn van de kavelindeling van de agrariërs. Tijdens deze tulpenroute worden er tal van activiteiten georganiseerd. Zie voor meer activiteiten de agenda.

De routekaartjes van de auto, fiets en wandelroute kunt u downloaden en uit printen.

De Goldhoorn Gardens bevind zich aan de Klutenweg 13, Bant

 

Tuinenroute langs 4 unieke Poldertuinen.

Tijdens de tulpenroute zijn er 4 exclusieve privé tuinen open waar duizenden tulpen en andere bollen in staan gecombineerd met vaste planten. Deze tuinen zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland. De tuinen bevinden zich ongeveer 7 km. uit elkaar.

Deze tuinen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Tuin van Lipkje Schat, Pegasushof, De Stekkentuin, Goldhoorn Gardens. Kijk voor de website bij links.

PICT5995

                                     “De Goldhoorn Gardens”
In de verrassende tuin van 4000m2 staan in het voorjaar duizenden bloembollen in combinatie met vaste planten. Elk jaar worden er weer vele bollen ingepland. De tuin is tijdens de tulpenroute elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Groepen altijd op afspraak. Voor een kopje koffie/thee of lunch kunt u bij ons terecht. (lunch op afspraak)