Lifestyle Winkel

Het Engelse landleven wordt naast de bijzondere tuin geproefd in de nabij gelegen winkel.

Liefhebbers van het Engelse landleven kunnen hun hart ophalen.

Onze merken voor de laarzen zijn; John Bardale, Beaufort en Mongo.

Onze merken van de kleding zijn: John Bardale, Barwick Tweed, Hunter, Mongo,

Naast onze kleding verkopen we ook woon- tuin accessoires en meubelen in Engelse stijl.

T/m 1 oktober Opheffing uitverkoop 50% korting op kleding, laarzen en accessoires.


Openingstijden

Winkel open na telefonische afspraak. Tijdens de tulpenroute zijn we dagelijks open van 10.00 t/m 17.00 uur. Er is in de winkel geen pin mogelijkheid.

Goldhoorn Gardens tuinontwerp lifestyle tuin design Bant
lifestyle winkel sfeerfoto's Elly Kloosterboer-Blok bloemen planten

‘Birds-of-Zimbabwe’

De metalen ‘Birds of Zimbabwe’ worden gemaakt door Birdwoods, een onderneming die in 1991 is opgericht door Louise Stobart. Zij is geboren en getogen in Zimbabwe en een begaafd kunstenares. In 2004 is de werkplaats van Birdwoods verhuisd; zij zijn nu gevestigd in de Domboshawa heuvels dicht in de buurt van Harare.

Het basismateriaal voor de produktie van de metalen vogels bestaat uit gebruikte olievaten. De vaten worden gereinigd, bewerkt en tot onderdelen geknipt. Vervolgens worden aan de hand van het ontwerp de vogels in elkaar gelast. Het ontwerp-idee is van Louise Stobart en enkele van haar naaste medewerkers en vraagt veel voorbereiding.

Vogelboeken en tijdschriften gaan van hand tot hand en uiteindelijk worden de gekozen vogels langdurig “live” geobserveerd. Haar medewerkers detailleren en verfijnen op basis van hun eigen ervaring en beleving het ontwerp gedurende de produktie verder. Zo is elke vogel een uniek, origineel, karakteristiek en handgemaakt exemplaar.

De Birds-of-Zimbabwe zijn te koop in de winkel.