Helleborus Dagen  9-10-11-16-17-23-24 maart 2018.

Deze dagen kan men genieten van de vele bloeiende Helleborussen en vroege voorjaarsbollen in twee polder tuinen de Goldhoorn Gardens in Bant en de Stekkentuin in Espel.

Na een kijkje te hebben genomen in de tuin waar vele Helleborussen staan zoals groot- als kleinbloemig, anemoonachtig, dubbelbloemig en voorjaarsbollen, kan men een kijkje nemen in de Lifestyle winkel: hier kunt u terecht voor jassen, outdoor laarzen etc. en ook allerlei decoratieve woon- en tuinaccessoires te vinden zoals landelijke vazen, wanddecoratie van drijfhout. In de ontvangstruimte is er gelegenheid onder het genot van een kopje koffie/thee te brainstormen over eventueel een tuinontwerp, advies of mooie beelden van de tuin zien die geprojecteerd worden op scherm.

Hieronder een slideshow van de Helleborussen 2017 met dank aan Yvon Bosveld.

Tijdens de Helleborusdagen tuin gratis.

Adres: Klutenweg 13 Bant

Open van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer info: www.goldhoorngardens.nl

www.destekkentuin.nl

 

Tulpenroute van 20 april t/m 6 mei 2018

Tijdens de Tulpenroute in de Noordoostpolder van 20 april t/m/ 6 mei zijn wij dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Entree € 2,50 p.p. per tuin (zie bollenroute)

Tuinieren in Flevoland open weekend 9 en 10 juni 2018

Achter strak geschoren hagen wordt u verrast door stijlvolle vijvers, schaduwtuinen, kleurrijke borders, gezellige zitjes, pergola’s en priëlen. Laat u inspireren door deze harmonieuze tuinen met een ongekende weelde aan rozen, clematissen, vaste planten en siergrassen.

Dit alles in samenwerking met; De Stekkentuin, Tuinen van Lipkje Schat, Pegasushof.

Geopend van 10.00 tot 17.00 uur. entree € 2,50 p.p.

Tuinieren in Flevoland open weekend 11 en 12 augustus 2018

Kleurrijke poldertuinen vol geur. Geopend van 10.00 tot 17.00 uur

Kleurrijke borders in vier boerderijtuinen, zoals vlinderstruiken, hortensia’s en nog tal van bloeiende planten. Ook zijn er hobbykwekerijtjes te zien en er zijn huis- en tuin decoratie te koop. Elke tuin is anders door een eigen ontwerp en eigenhandige aanleg, waardoor de sfeer op elke plek verschillend is. Overal is de flora een eldorado voor bijen, hommels, vlinders en vogels.

Pegasushof Klutenweg 5 Bant

Lipkje Schat Polenweg 9 Bant

De Stekkentuin Noordermiddenweg 13 Espel

Entree € 2,50 p.p. per tuin.