Bezoekerstuin

In onze bezoekerstuin is elke hoek benut tot in het kleinste detail. Een weelderige begroeiing van blad en bloem vormen geven de tuin een romantische sfeer.

Langs de oprit met buxusbollen waar mooie doorkijkjes zijn richting landschap komt men in de voortuin met verschillende borders op kleur. Het pad voert verder door een beukenberceau met doorkijk naar het landschap. Om van het weidse landschap te genieten is er een gras pad achter de boom singel gecreëerd.

De grote vijver is een heerlijk rustpunt. Een romantische boogbrug begroeit met Wisteria verbindt de oevers waarlangs grote groepen planten staan. Op uitnodigende zitjes kunt U, vergezeld van het geluid van de waterval op de achtergrond, volop genieten van al dat moois om U heen. In de stilte tuin staan twee uitnodigende ligstoelen te lonken waar men volop kan genieten van de rust.
Verspreid door de tuin vormen Taxus- Beuk- Ligustrum en Klimophagen het decor. In één van de borders is een raster geplaatst waarlangs vele rozen en clematissen groeien. De duizenden bloeiende bollen zorgen in het voorjaar voor veel kleur.

Het gedeeltelijk overdekte terras met de sierdruif Vitis coignetiae bij de entree wordt omgeven door een halfronde hoge muur en pilaren met bogen die begroeid zijn met rozen en clematissen. In dit behaaglijke terras zijn een aantal vakken op eigentijdse wijze met planten ingedeeld. In deze tuin krijgt U een impressie van de aangename harmonie die er in deze natuurlijke tuin heerst tussen een uitgekiend ontwerp, en de met zorg gekozen bloem, bladvormen en grote groepen beplanting.

Bij een bezoek aan de tuin wordt er voor thee en koffie gezorgd. Lunches worden er op afspraak geserveerd. Parkeergelegenheden zijn er in overvloed. Bij slecht weer kan er gebruik gemaakt worden van de ontvangstruimte. Het ontvangen van grote groepen t/m 50 personen is geen enkel probleem.

lifestyle winkel sfeerfoto's Elly Kloosterboer-Blok bloemen planten
bollenroute bezoekerstuin goldhoorn tuinen arrangementen